Nak Souvenier best?

RESULT SPM 2010 ; 23 MAC 2011. / Peringatan. / SMS

Perasaan pasti berdebar-debar tika nak tunggu keputusan SPM bagi calon-calon SPM 2010 ni kan. Ada ke yang tak berdebar? Macam mana cara nak atasi perasaan berdebar-debar tu ye?.. Berikut adalah cara yang boleh dilakukan.. hehe..

  • Blogwalking- baca la entry-entry santai.. Kalau terjumpa entry tentang SPM n taknak baca, terus kan aja pangkahnye..
  • Facebook- Pastile ramai yang update kat FB ye.. Luahkan juge perasaan berdebar-debar itu ye.. Semoga berkurang la..
  • Baca buku cerita- Sapa-sapa yang minat membaca tu, boleh kurangkan perasaan dengan baca buku cerita yang syok-syok ye..
  • Selain tu.. langkah lain yang paling baik adalah BERDOA.
~Ada yang nak cek melalui SMS dulu ye tak?.. Kalau result oke then baru nak g ambik kat skool ye?.. caranya?..

taip SPM SEMAK NO IC NO GILIRAN
hantar ke 15888.

-credit cikguDahlia (http://www.cikgudahlia.com/)

Nanti masa nak g ambil results SPM 2010 ni kena la beringat-ingat ye.. Terutama bagi yang pergi sendiri.. Maksudnya naik motosikal sendiri atau drive kereta sendiri. Supaya berhati-hati.

Kalau dah dapat result nanti, jangan lupa berterimakasih pada yang paling banyak berbakti kepada kita: GURU. Tanpa ilmu curahan mereka.. tak dapatla kita keputusan yang diidamkan tu.

Dan walau apa pun keputusannya.. itu adalah keputusan dariNYA jua.. Syukurla kepada NYA..

~SELAMAT TIDUR.. TIDUR DENGAN TENANG. (awalnye tido..)

4 comments:

alia said...

hahhahha,betol
agak tensyen gak tadi
blogwalking sume cakap pasal spm
em,skunk ok dah
esok nak pengsan dulu

ArELeEz said...

bacalah blog leez. gerenti setenang air di kali! ecewah! ;P

hana said...

erm..
teringat masa amek result dulu..
sok xcited plk nak tau result adek...
=D.

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

anda buat anda dapat...
hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...