Nak Souvenier best?

11555 FOLLOWERS..

Nombor cantik tu.. Macam best aja nengok followers yang saban hari saban bertambah.. Lagi menaikkan semangat. Walau ada yang datang dan pergi, singgah kadangkala, tapi tetap menjadi satu tanda kat situ kan. Sekali pulak ada 70 sedang online.. memang meriah. bayangkan kalau depan mata.. tak ke ramai jumlah 70 tu kan.

NOMBOR.
Ada apa pada nombor?. Signifikan ke?.. Sudah tentu. Nombor ni kita guna setiap hari.. Cuba kalau takde nombor.. Macamana nak hidup ye?.. Janggal pula la kan.

Kegunaan nombor ni memangla banyak ye... Tengok saja kisah Numbers kat TV tu.. Siap boleh guna dalam penyiasatan lagi. Kira macam matapelajaran Matematikla kan.. Oh ye, kawan-kawan punye result Matematik macam mana ye dalam SPM ni?.. Ok la kan.. (Tak sabar nak g baca entry CikguDahlia tentang subjek AddMaths nye nanti).

Kalau nombor untuk plate kenderaan juga memainkan peranan.. Selain peranan dalam saman menyaman ekor(ok dah kuar tajuk)..Nombor plate yang cantik dah tentu menjadi rebutan. Sanggup berhabis duit kerana nak dapatkan nombor yang best..

Kalau dalam kelas tu sanggup berusaha untuk dapatkan nombor yang bagus.. itulah YANG PALING BAIK. Cikgu-cikgu dan mak ayah pasti suka!

*by the time kawan-kawan baca ni, followers dah bertambah oke.

7 comments:

Peri PiA said...

tahniah!!! :)

cik pulau said...

tak tahu la zaman bile nak dapat follower banyak tu.. haishh..
tak terdaya rasanya..
tak sehebat abg ben. huhu

Sharinginfoz said...

ramai betul pengikut ben

DKosongLapan said...

hebat.....cik nur pun hebat jugak...tengok le polower mike....2k tuu....

Abang Zam said...

followers abang tak sampai riban2..alangkah indah kalau ada loyal reader..mmmm

nice entry..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tahniah...

THE LEKAT LEKIT STORY said...

berusaha menuju ke angka itu..

HUKUM MANDI BOGEL
Datuk Seri Anwar Ibrahim DUA ALAM?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...