Nak Souvenier best?

Tentang Gemilang..

Siapa yang terlepas episod cerita Gemilang malam tadi? Atau ada yang tak minat pun tengok?. Dalam banyak-banyak drama, Gemilang ni antara yang best juga la. Penuh mesej..

Semalam kisahnya tentang
  • Kepulangan Halim iaitu tunang kepada Asmah- seorang jurutera.(anak Cikgu).
  • Kepulangan Din.. Adik kepada Saif.. (Rasanya inilah part yang paling menyentuh hati... boleh banjir airmata kalau betul-betul mnghayati.)
  • Konflik Saif dan bestfriendnya Umar tentang Ruhana. (pandai betul si Ruhana tu bermuka-muka.. melagakan kawan karib hingga putus persahabatan.. di alam realiti pun pasti ada juga senario sebegini kan?)
  • Suzanne (anak murid) yang gila bayang dengan Saif..( kat sekolah mesti ada yang minat2 cikgu kan? Kalau murid pompuan, mesti minat cikgu lelaki yang bujang.. nak nak pula kalau hensem.. Tapi, ada ke murd lelaki yang minat2 kat cikgu lady ni ye?). Saif menolak..
  • Kisah cinta Saif dan Asmah yang masing-masing sanggup berkorban demi Paklong.


~Adegan yang Saif kena tolak dengan Umar tu macam real aja sebab sampai kemik dinding zinc tu ye..

Kalau nak tau sinopsis penuh cerita Gemilang, boleh baca kat: SINOPSIS CERITA GEMILANG.

8 comments:

encikReza said...

i'm touched sgt²..

unknown girlz said...

semalam x tengok,penat sgt n tidur awal.. tengss bg sinopsis :D

kay_are said...

x pernah tengok pun cite gemilang tu.. so xtau..

Fitri Senin said...

isnin cite gemilang hero itu..selasa cite asmara 2 hero itu juga.. :)

.::cintabungablogspot::. said...

khaifahaluka??? heheh...


Jap..Jap sebelum tido

LyNn'Azlina said...

suker citer tu..best

azzey said...

KENA TGK NIH. X PNH ADA KESEMPATAN NAK TGK LAGI..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

mcm best jew...
nape xberpeluang nak tgk nieh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...