Nak Souvenier best?

Maaf, Blog Anda Tidak Sesuai, Terima Kasih kerana Berminat.


Itulah sebab yang dikemukakan oleh admin dari Apesal.com. Kena rejek tu. Mencuba je daftar.. Rupanya susah juga nak lepas ye?. Tak apalah.. Kawan-kawan yang setia berkunjung ada kan. Terima Kasih buat teman setia blog ALL IN ONE ini yang sentiasa berkunjung tanpa jemu.. Oleh itu,tak perlu sedihla kan sebab kena rejek...

Lainla kalau putus cinta tu, eh kalau lamaran di rejek atau pinangan ditolak.. Tang tu memang patut sedihla kan. Bertuahle kawan-kawan yang layak join Apesal.com tu ye.

Jom layan lagu.. Patahlah hati......

16 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

nur..
apesal.com ni utk apa?
ahahaha mcm nak try je..
blog sis pinky kompem kena reject ni ;p

saya YANA said...

tadi Yana pon ingt nak daftar.. tapi dia de kata akan rijet kalau ade download cetak rompak.. haha... kat blog Yana ade donwload2.. tu yg tak jadi nak daftar.. hahaha..

Lin Azlina said...

nk try daftarla..hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

daftar tu tuk apa nur?

beaty said...

x pe la blogger lain kan ada..kita semua orang ada

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

heheh..sis reply ar balik
"apesal tak sesuai?". heheheh

bunga said...

xpe..xpe..janji rock..

azharr said...

diorang memilih entry2 yg menarik dan unik...

Adzriel AB said...

apa pasal apesal.com reject? cari pasal ekk??

puanbee said...

hurm bee pom di reject kih2..

DaHLia said...

uiks ada syarat ke nak join apesal ni..
tatau lak sis
nampak mcm komuniti biasa je..

Mama Zharfan said...

tak sesuai tapi apa reasonnya? pelik la plak ...

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

apesal.com tu utk apa..nak g tgklah..

Peja said...

eh, biar benar... Peja dah submit 2 blog Peja... ok je lepas...

hoyahadis said...

kalau tak silap apesal.com pilih entry unik dan pelik...hu..hu..
takpe bole cube lagi..
gud luck for you...
klu blog sye sah-sah tak layak..
sedey pulak..(#__#)

amirah said...

untuk apa ek nur?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...