Nak Souvenier best?

Inilah Gambar Virus Malware.



Sebetulnya tajuk tu bukan gambar Malware tu.. Cuma nak tunjuk yang page yang seperti yang tersebutla akan kita jumpa kalau sesebuah blog tu mempunyai jangkitan Malware..

Adakah berbahaya jangkitan ni?..
Ya, kerana selain terjangkit pada blog, ia boleh juga menyerang komputer kita. Ala.. Macam kena virus la kan.. Yang bermacam jenis nama tu..

Yang specialnya bila guna Google Chrome, akan detect automatik la page macam tu..

Iklan sekejap: Maka, gunakanlah Google Chrome.. hehe.. promoter tak berbayar..

Nak baca lagi tentang serangan Malware kat blog ALL IN ONE ni?..

10 comments:

topimagine said...

owh.. yg ne rupenye malware.. pernah gak nk masok blog blogger len, kuar benda ne.. hehe

dyg said...

hari tu sy dah kena malware ni time bw kat blog org..tp da lupa da blog org tu..

rarapuing said...

hehehe ary tu masuk blog u ada camni skg da ok!! wootwoot

nurkass said...

uihhh..
bahaya ni..
kang kena virus plak..

puanbee said...

dekat situ ada tulis url mana yg bawak malware, haruslah remove dr bloglist kita :)

~ Miss PIJAOSIX~ said...

salam nur...

malware saye mati dah..hihii

cik lya said...

tu virus ape tu ek??ade gak jadi..bile nak bukak belog org kuar itu

.::cintabungablogspot::. said...

yeahhh..niela yg kite panggil serangan malware..so BEWARE :)

rozelt @ syaz said...

hari tu ade try jugak bukak blog all in one n popup malware nie..then dh x boleh bace..naseb baek dh format ye..hehe~

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

yew..
itu la yg selalu menggangu ku...
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...