Nak Souvenier best?

Busines kecil-kecilan..


Ya, saya dah mulakan busines kecil-kecilan saya..... jual brooch, handmade and readymade accesories. Setakat ni saya jual offline. Jualan online belum bermula kerana saya belum puas hati dengan kualiti gambar dan layout pada website. Customer satisfaction penting dalam nak bisnes ni kan....

~Berniaga online.. banyak mendatangkan keuntungan ke?.. Mestilah.. kalau pandai menjual.. Hatta offline sekalipun.. banyak perkara yang perlu diteliti untuk meniaga kan..

Kalau tak pernah meniaga, agak-agaknya boleh tak berjaya?.. Kena belajarla kan untuk berjaya. Lagi satu kena pandai dan rajin promosi perniagaan. kalau bagi servis yang baik.. pasti ada yang datang cari kan?..

Kalau tuan blog ALL IN ONE ni nk meniaga.. Agaknya ada sambutan tak?.. (meniaga apa tah..)

8 comments:

Gen Fujita said...

Tahniah, semoga berjaya dalam bisnes. No problem lah, kalau kena cara dan strateginya, Insya Allah boleh berjaya.

solo molo said...

Alhamdulillah...
semoga bisnes berjalan lancar...

Razis said...

Kena cuba jer dulu. kalau tak cuba kita tak tahu. kalau tak berjaya sekalipun, boleh belajar dari pengalaman.

Adzriel AB said...

kena rajin up-date & blog friendly. blog adik saya memang laris walau baru setahun beroperasi. simple je blog dia. cuba tengok asterisk boutique.

toyolkiut said...

ingatkan tuan blog ni nk meniaga td..
TK slalu jg beli online..
mcm2 la..

annur kaseh said...

insyaallah...kalau niat kita betul krn Allah yg pasti,usaha sungguh2,minat utk bisness...pasti boleh dan berjaya..akak pun buat choc ni kecil2an jer..sambil2 jaga anak kat umah....

ardinihumaira said...

tetiba teringat barang dni banyak lom jual lagi hehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

semoga sukses...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...