Nak Souvenier best?

Mysuperkids Audition: Entry Memikat Hati..

Dear Mommy Lyna..

Berikut adalah artikel yang dirasakan berpotensi ke peringkat seterusnya. Secara amnya. Setelah membaca semua artikel tersebut. 190 (berdasarkan apa yang disediakan dari blog Abuya Hayat- terima kasih).

Yang ni menjadi pilihan peribadi.. Kalau boleh nak aja pilih semua tu..

  • Kategori Posts Menarik:
  1. http://mommyfara.blogspot.com/2011/02/saya-mahu-menjadi-tabah-setabah.html
  2. http://www.sahromnasrudin.com/2011/02/saya-mahu-tunjuk-ajar-dari-blog-cikgu.html
  3. http://www.rhhomestay.com/saya-mahu-mengubah-cara-mendidik-khalifah-di-dalam-keluarga-saya-dengan-mempelajari-ilmu-melalui-perkongsian-ustaz-hasrizal-dari-blog-saifulislam/
  4. http://mummy1511.blogspot.com/2011/02/saya-mahu-ilmu-mengenai-pendidikan-awal.html
  5. http://tetikusrusak.wordpress.com/2011/02/23/saya-mahu-berkenalan-dengan-contestant-dari-contest-ipad-mysuperkids-dari-blog-mysuperkids-net/
  6. http://slamberlah.blogspot.com/2011/03/saya-mahu-belajar-dari-blogger-kreatif.html
  7. http://baby-are.blogspot.com/2011/02/saya-mahu-jadi-macam-zarin-dari-blog.html
  8. http://masak-itu-mudah.blogspot.com/2011/02/contestsaya-mahu-menjadi-wanita-hebat.html
  9. http://coffeemamablog.blogspot.com/2011/02/win-free-ipad-from-mysuperkids-audition.html
  10. http://iamasmartmommy.blogspot.com/2011/02/i-want-knowledge-and-motivation-from.html
  11. http://ibucergas.com/2011/03/saya-mahu-belajar-cara-tulis-blog-berinformasi-dari-blog-my-super-kids-dan-sarakids/
  12. http://bapacergas.blogspot.com/2011/03/saya-mahu-sabotaj-contestant-dari-blog_03.html
  13. http://show-me-the-love.blogspot.com/2011/03/mombloggersplanet-mbp-vs-mysuperkids.html
  14. http://meeraziz.blogspot.com/2011/03/saya-mahu-bentuk-muka-yang-menarik-dari.html
  15. http://diaryofmuhammad.wordpress.com/2011/03/02/saya-mahu-tunjuk-ajar-pn-halimahton-dari-learnerade-com/
  16. http://yatiechomeyl.blogspot.com/2011/03/saya-mahu-banned-gambar-tak-senonoh.html
  17. http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/03/saya-mahu-free-shaklee-trialpack-dari.html
  18. http://miss-amethyst.blogspot.com/2011/03/saya-mahu-kongsi-cara-kuruskan-badan.html
  19. http://myrule-dekattapijauh.blogspot.com/2011/02/saya-mahu-ipad-dari-blog-mysuperkids.html
  20. http://ibnmustakim.blogspot.com/2011/02/saya-mahu-belajar-menjadi-hamba-melalui.html
  21. http://diary-of-akif.blogspot.com/2011/02/saya-mahu-stok-susu-yang-banyak-seperti.html
  22. http://babynadhrah.blogspot.com/2011/02/saya-mahu-ipad-dari-blog-mysuperkids.html
  23. http://erinhakim.blogspot.com/2011/02/saya-mahu-menjadi-sehebat-mamafiza.html
  • Kategori Yang Kreatif:
  1. http://akuameer.blogspot.com/2011/02/aku-nak-buah-delima-syurga.html
  2. http://mommyfara.blogspot.com/2011/02/saya-mahu-pangkah-mantot-dari-blog.html
  3. http://slamberlah.blogspot.com/2011/02/saya-mahu-memudahkan-mommy-lyna-dari.html
  4. http://cikbetty.blogspot.com/2011/02/saya-mahu-direview-dari-blog-yuyu.html
  5. http://rozilaharif.blogspot.com/2011/02/saya-mahu-ipad-dari-blog-mysuperkids.html
  6. http://syu90contest.blogspot.com/2011/02/saya-mahu-ipad-dari-blog-mysuperkids.html
  7. http://dapuraulad.blogspot.com/2011/03/saya-mahu-jadi-juri-dari-blog.html
  • Kategori Paling Banyak Hantar Entry:
NUR.. (dapat hadiah jugak ke ML-dapat saguhati pun takpe.. tapi kalau dapat iPad laagi best..
Lain-lain boleh rujuk kat slamberlah.blogspot.com

3 comments:

Abuya Hayat said...

sama-sama lah kita nanti kan keputusan nanti...
tapi entri dari Nur pown patot dapat it's own special award...
entri paling banyak membantu promote blog-blog laen seperti blog MSK, blog Ben and blog A.H.
thanx Nur :)

ciknabil-a said...

nabilah punye blog x tersenarai pown. sedih.. huu..
*xdala. sajew jew. ^^

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

mcm xder jew...
hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...