Nak Souvenier best?

2 Tahun Tak Tukar ..

~Apa yang 2 tahun tak tukar?.. Jangan fikir yang bukan-bukan..(Bila tulis ayat macam ni, dari yang tak terfikir tentu akan ada yang terfikir pulak.. ish.).. Kisahnya tentang henfon la.. Sangat bagus kerana setia pada yang asal. Akhirnya mendapat rezeki beli henfon yang canggih dengan harga yang murah.

Kawan-kawan biasa tak tukar-tukar henfon ni?.. asal ada je yang terbaru dan terHANGAT di pasaran, nak aa memilikinya. Pasti ada kan?.. Yela, nak uptodate dengan gajet terkini. Kadang, tak habis explore lagi henfon tu dah nak tangkap yang baru..

Apapun.. free-free singgah le kat: http://mamanoriz.blogspot.com/

Samsung Galaxy dan Sony Ericsson Xperia untuk kami husben n wife...

setelah lebih 2 tahun tak tukar dan guna out-dated henpon....akhirnya rezeki datang menyebelahi.... walaupun dah ramai pakai dan org lain tak heran dengan henpon ni but we felt so delighted...
Kancil Biru telah memilih kami sebagai pembeli bertuah...yahuuuu
tak sangka dapat..

4 comments:

DKosongLapan said...

uiii henpon baghu la ni......

amirah said...

dah lama sgt2 tak tukar henpon..masih guna henpon hadiah tunang masa tahun 2007..huhu..dah 4 tahun dah bertahan..

Noriz said...

alamak...cite pasal sya lak kat sini...segannyee...sapalah sya nak menempel kat blog glamer ni...mekasih Nur :)

sya ingat sya dah lama...rupenye Amirah lgi lama...bagusnya...pandai jaga barang...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

dulu2 suka gak tukau2 hp nieh...
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...