Nak Souvenier best?

Anak dapat Hadiah iPad?..

Beruntung ICHA sebab mak dan ayahnya akan bagi iPad kalau menang contest oleh MSK- Mommy Lyna. Baru nak masuk setahun dah boleh dapat hadiah birthday yang best.. Kita yang dah tua-tua ni pun tak merasa lagi..

Tapi sebenarnya ada udang di sebalik mee tu.. Apakah udang Harimau?.. Kata maknya.. Kalau bagi kat ana, sudah tentu mak dan ayah boleh share guna.. Tapi kalau mak punye aje.. Mak aje la yang asyik guna.. Ayahnya?.. Telan air liur je la..

Logik juga macam tu kan?..Takdela berebut nanti.. wah.. memang bertuah.. Ibu bapa celik teknologi betul mereka ni.. Kalau biasa-biasa kawan-kawan bagi hadiah apa ye untuk budak- budak umur setahun?.. Ha Pija bagi apa kat Yeyen?..

inspirasi entry: http://www.yoursupermom.com/

2 comments:

Kakzakie said...

Satu pemberian memberi makna buat keluarga. Mengguna satu nama tapi boleh share tak gitu....

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ermmm..
adik bongsu baru 8tahun dah maen ipad...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...