Nak Souvenier best?

Drama Hujung Minggu..Ada Yang Tengah Tonton ke?

Saje melayan- layan drama pada hujung minggu ni. Kat TV2 ni.. Banyak gak cerita- cerita best kat RTM Saluran Anda tu kan?.. Cuma kadang termiss yang best- best.. Sebab waktu yang sama kat channel lain pun ada cerita yang lagi best..

Di hari yang damai ni, nak merehatkan diri.. Sambil layan ni.. Ada sesiapa nak join?.. Ni Julia Ziegler kan.. Nampak cam lain je.. Oh.. tembam sikit rupanya..

Kisah tentang telefonis.. Apa yang moral boleh di ambil disini adalah teknik yang betul dalam menjawab telefon. Ye la. Kadang-kadang cara kita bercakap tu boleh mencair'kan seseorang.. Yang marah-marah pun boleh terus lembut hati kan..

Maklumla, kerja tukang angkat telefon ni risiko kena marahh je kan.. Pernah ada yang pesan, takpe kena marah pun janji mesej yang nak disampaikan tu sampai dan bukannye orang tu nampak muka kita pun.. Betul tak kawan-kawan.

2 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Nur

kadang2 kesian tenguk telefonis
sangup telan marah kerana nak jaga imej jabatan atau ejensi dia

Wassalam

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

walau xnampak muka kadang2 geram gak kan..
hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...