Nak Souvenier best?

Kenapa Ada Gambar Katak?..

Kawan- kawan pernah terkena tak?.. Iyala kan.. masa tengah – tengah syok blogwalking, tetiba loading blog tu ada gambar katak yang kaler oren- oren gitu?

Kenapa terjadi sebegitu ye agaknya.. Yang diperhatikan ada tulis situ..’Domain not registered’.. Macamana agaknye.. Masa tengok tu bukanle domain yang dot com pun.. Yang blogspot aja. Apa yang terjadi ye?..

Masa loaing blog ALL IN ONE ni ada tak berlaku sebegitu rupa?.. Kalau ada tolong beritahu ye.. Dan kalau ada penyelesaian nya pun mintalah dikongsikan…

Dahle gambar katak.. eii.. goli den.. Bukan apa, menengok katak tu meremang le.. Fobia kata orang.. Kawan- kawan ada juga ke fobia dengan binatang?..

7 comments:

.: iEyLa :. said...

saye!!! fobia katak..hehe..
blog say ejgk kne mcm tu ari tu..
sebabnye: pix2 yg ade dlm blog tu mostly dr imageshack..so kne la gne other alternatives eg:photobucket tuk transfer pix...

AiDa AzRyN said...

eeee.. geli tengok katak.. >.<

DiriKu said...

saya dah buat cara ni..setel je..anda..mungkin boleh setel juga XD

http://kisahtaksempurnadariku.blogspot.com/2011/02/katak-banyak-kat-blog-korang-kan.html

Mama Zharfan said...

ada kdg2 --ari tu nampak kat blog saper ntah..

me dh click ur HB!

menusuk hati said...

tak nampak pula katak2 tu..

c-tea said...

masalah katak nie berpunca dari pemilik blog yang gune imageshark sebagai medan untuk mereka upload gambar..penyelesaian jangka pendek adalah register kat imageshark even korang tak gune pun,korang kne daftar..dah tu kene selalu lak daftar tu..tiap2 hari kne log in image shark..ha..ct ade penyelesaiannye...kepada pemilik blog yang gune imageshark untuk upload gambar..boleh la ke url ini untuk ketahui caranya

http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/02/ade-gambar-katak-dalam-ais-cube.html

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

xpernah kene lagi mcm tue...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...