Nak Souvenier best?

Nak G MATTA Fair?..

MATTA Travel Fair Kembali lagi!!! Best tak pergi Matta Fair ni ye?.. Katanya harga tiket sangat murah ye?.. Pakej-pakej yang ditawarkan memang mengejutkan.. Belum pernah pergi lagi. Teringin juga. Nak la tengok ke 'best'an nya.. Ada yang berminat?.. Atau ada yang nak share cerita kat sini?..

Oh.. Nama penuhnya: (Malaysian Association of Tour and Travel Agents). Start dari tahun 1991 lagi karnival ni ye.. Setiap tahun. Maksudnya dah 20 tahun la ye..(betul tak?).

Tahun ni pula akan berlangsung dari 11-13 Mac ni. Kat PWTC. Pasti ramai yang g jugak kan. Biasanya hingga mencecah ratus ribu orang ye. Fuhh.. Mau tak jem jalan tu.. Makan dengan roti, sure kenyang punyelah.

Maklumat lanjut?; www.mattafair.org.my

7 comments:

Peri PiA said...

tak penah pg,sure padat maksimum.(ala2 iklan milo fuze,hehe)

JunAina said...

bunyi macam best tapi untuk pergi mungkin tidak...tak mampu rasanya nak berasak2 dalam orang ramai, kalau zaman muda2 ye mana2 pun boleh aje...

biasanya bercuti main terjah je kalau tak pun booking sendiri gi semdiri kalau ada masa free dan duit lebey...

aida4eva said...

tringin gakkkk~ tp duit ni xpnh pun berlebuh, berkurang je ade lah.hihi

bantalbucuk said...

tak pernah pergi juga..dengar semua orang cerita macam best je..

Mais said...

alangkah best nyaaaa...
=)

atty's said...

lom penah pegi lg..tp ingat taun ni nak gak terjah ..tgk lah camne

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

jem n roti sgt lazat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...