Nak Souvenier best?

Makan Kek Pagi- Pagi Macam Fasha Sandha.

Betul ke Fasha Sandha tu makan kek pagi-pagi?.. Entahlah, mungkin tak kot. Imagine tengah makan kek Cokelat dengan Fasha Sandha. Hanya boleh terjadi dalam mimpi. (Best kan dia dah ada bussiness sendiri. Seorang usahawan sekarang ni.) Nampak gaya memang Fasha Sandha ni maju setapak sambil membina back-up bila dah tak berlakon nanti. Ramai juga artis yang dah ada jenama sendiri kan?.. Haritu Jamal Abdillah.. dengan produk kesihatan kulit..

Ilmu berniaga ni kadang-kadang memang diwarisi. Tapi, kalau yang tak pandai/ pernah berniaga mungkin akan pandai juga kalau dia tekun dan berusaha kan. Banyak je medium yang boleh digunakan. Salah satunya melalui blog ni sebagai strategi pemasaran. Nak cuba berniaga jugak la.. Agaknya ada pelanggan tak?.. Oke.. ada sesiapa mau beli?..(Nak meniaga apa tah.. blank)..Ada yang nak bagi idea?..

Oh Ye.. Selamat pagi kawan-kawan. Makan apa pagi ni?.. Ada sesiapa nak cadangkan menu yang unik sebaga breakfast. Luar dari kelaziman. Selalunye asyik breakfast dengan nasi lemak ke, roti ke, roti canai ke?.. Apa agaknya nak makan nanti..?

4 comments:

peah @ peps said...

kagum ngan bangga dgn anak melayu kite...nk gak pepagi makan choc. cake....

tabik la..kat fasha sandha yg dah ada bus. sendiri...

Is This The Year Of Change?

JunAina said...

pagi ini makan murtabak makassar yang pemes kat pekan. pahang tu...

amirah said...

makan megi? hehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

jarang bersarapan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...