Nak Souvenier best?

Saya Mahu Baca Semua 101 Artikel Dari contest iPad MySuperKids

Semalam telah menyertai contest iPad MySuperKids. Itu belum 'contest' yang sebenar, tetapi pada peringkat ujibakat. Ya! Ujibakat, satu syarat yang agak unik kerana belum pernah lagi menyertai 'blog contest' yang memerlukan ujibakat. Jadi, ada sesuatu yang menarik pada contest ini. Almaklumlah, dengan hadiah yang ditawarkan begitu hebat. Apa hadiahnya? Sudah tentu iPad keluaran Apple. Khabarnya esok, bersamaan 2 Mac akan diadakan pelancaran Apple iPad 2. Sama- sama kita nantikan.

KLIK UNTUK HADIAH iPAD PERCUMA!!!

Apabila berkunjung kembali ke blog MSK itu, sudah ada 101 artikel yang menjadi taruhan. Itu hanyalah untuk sesi ujibakat. (Macam rancangan Akademi Fantasia 9 pula). Memang banyak! Dan kebarangkalian artikel dari blog ALL IN ONE ini mendapat tempat untuk ke peringkat seterusnya mungkin tipis. Tapi, mencuba tidak pernah salah.(Mencuba untuk perkara yang baik sahaja ya). Semoga berjaya membaca 101 artikel itu dan mendapat banyak perkara untuk dikongsikan.


Artikel ini ditulis sebab saya mengidam iPad percuma MySuperKids. Sertai Bengkel Adsense di laman web buat duit online & mulakan gaya hidup sihat dengan vitamin semulajadi ShakleeTrialPack

6 comments:

Mommy Lyna said...

Jangan pasrah lagi. peluang masih terbuka. cuma pastikan u try your best! semua ada equal chance. mana tau semua 101 tu layak?

...jeng...jeng...jeng....

Rozali said...

Assalamualaikum Nur

moga memperolehi kejayaan memiliki ipad

Wassalam

sicKo^ said...

Good Luck yer..

mona said...

Good Luck yer..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

semoga berjaya...

hanum said...

rasanya ni kali pertama saya jumpa org bg hadiah i pad..hadiah yg sgt hebat di abad ini (sbb sblom ni sy pun tak pnh tau apekah itu ipad)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...