Nak Souvenier best?

SAYA MAHU REALISASIKAN IMPIAN AYAH IMAN DARI BLOG http://bapacergas.blogspot.com

SAYA MAHU REALISAIKAN IMPIAN AYAH IMAN DARI BLOG http://bapacergas.blogspot.com . Impian? Apakah impian beliau?.. Telitilah perenggan berikutnya..

"Mencari hala tuju sebagai seorang blogger. Aku masih lagi budak yang hingus pon tak reti nak sedut lagi.

100 followers dalam masa 1 bulan? Well, bila berfikir seperti seorang marketer rasa semua tak mustahil."

Ya! Itulah impian seseorang yang baru dikenali di alam blogger ini. Itupun apabila menyertai satu contest anjuran MSK- Mommy Lyna. Betul kata orang, jauh berjalan, luas pengalaman dan bertambah kenalan. Musuh jangan dicari, tapi sahabat perlu dikawani.. (erk..ayat.).

Bukanlah mahu berlagak Santa Clause yang berjaya merealisasikan impian kanak-kanak di seluruh dunia tatkala tiba hari Raya Krismas. Namun, berbekalkan kawan-kawan yang ada sekarang, rasanya impian tersebut tidak mustahil. Ayah Iman mahu tambah kawan-kawannya yang hanya 2 orang sekarang kepada 100 orang!! Dalam masa sebulan!! Satu target yang memang boleh dicapai.

Oleh kerana kawan-kawan dari blog ALL IN ONE ini memang peramah, makanya tidak salah jika kita tambah lagi seorang kawan kita dari blog http://bapacergas.blogspot.com. Dengan harapan semoga kawan-kawan dapat berkunjung ke blog http://bapacergas.blogspot.com ini dan berkenalan dengannya. Memang blog tersebut masih baru- segar dari ladang.. Hingusan?.. (mungkin masa beliau buat blog tu terkena selsema..) . Tapi , mungkin ada sesuatu yang boleh dikongsi dari sana kerana beliau bukan sahaja menulis di situ, ada juga menulis di blog lain sebagai penulis jemputan.

Satu pesanan, kawan-kawan boleh tolong.. Tapi, diri sendiri pun perlu bekerja keras untuk menjadikan cita-cita itu satu realiti. Antara cadangan untuk Ayah Iman bagi menambahkan kawan-kawan / atau dengan kata lain, mempromosikan blog beliau adalah..
  • Blogwalking.
  • Tinggal Jejak.
  • Facebooking.
  • Twittering.
  • Myspacing(erk.. ada ke..)
  • Buat giveaway (bagi hadiah untuk kesemua 100 followers pertama tu.. (hiks.. best tak idea?)

Semoga inisiatif untuk memperkenalkan kawan baru ini mendapat sambutan hangat dari kawan-kawan pembaca semua ye. Apakah yang blog ALL IN ONE ni akan dapat dengan cara sebegini?.. Tidak medapat apa-apa? Jadi, rugilah dah tulis entry ni, namun tiada ganjaran. Oh Mungkin tidak.. Mungkinkah bakal mendapat iPad?.. hehe..

Artikel ini ditulis sebab saya mengidam iPad percuma MySuperKids. Sertai Bengkel Adsense di laman web buat duit online & mulakan gaya hidup sihat dengan vitamin semulajadi ShakleeTrialPack

KLIK UNTUK HADIAH iPAD PERCUMA!!!

JOM KLIK KLIK SINI:


JOM KE http://bapacergas.blogspot.com SEKARANGG!!!

4 comments:

Pa'a Wawa said...

wahahaha,..singgah sekali blog mama iman ok!
http://ibucergas.com

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bakal mendapat ipad...
:)

Bapa Cergas said...

patut la tibo2 den dapek extra 3 followers. ekau ruponyo..

tq nur..

toyolkiut said...

terharunya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...