Nak Souvenier best?

Siti Nursaida, 35, mendakwa persefahaman antara mereka sudah tiada lagi..

~Semoga yang terbaik buat mereka.. (Terkenangkan nasib anak-anak itu nanti..)

KUALA LUMPUR - Kakak penyanyi nombor satu negara, Datuk Siti Nurhaliza Taruddin bertekad ingin mengakhiri perkahwinan selama 15 tahun apabila bercadang menuntut fasakh daripada suaminya selepas ahli perniagaan itu enggan melafazkan talak.

Siti Nursaida, 35, mendakwa persefahaman antara mereka sudah tiada lagi ketika ditanya Hakim Syarie Mahkamah Rendah Syariah di sini semalam, Mohd. Suhaily Rosdi berhubung alasan dia hendak bercerai.

Saida berkata demikian semasa prosiding tuntutan cerai yang difailkan terhadap Mohd. Ghazali Yahya Zikri pada 6 Oktober tahun lalu menerusi peguam syarie Ahmad Nazib Johari.

Saida mendakwa dia sudah banyak kali berbincang dengan Mohd. Ghazali untuk bercerai namun lelaki itu tidak bersetuju kerana masih mahu menyelamatkan rumah tangga yang dibina selama lebih sedekad.

"Saya ada cuba berbincang, tetapi suami tidak setuju. Saya mohon untuk bercerai kerana kami sudah tiada persefahaman," katanya yang mendakwa mereka masih tinggal bersama dengan empat orang anak di Alam Damai, Cheras.


Jemput join GIVEAWAY : last day @ ALL IN ONE

5 comments:

nuhara said...

artis bercerai lagi

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

x pndai hbis2 lg rupanyaa..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

susah bila dah dapat publisiti...

mamaqari said...

kenapa la amik jln mudah nk bercerai..anak2 yg jd mangsa

ayie said...

bodoh punya saida nih ... elok mati jer ... berdosa besar lah ko!!! akhirat kelak menjawab lah ko dengan api neraka!! nauzubillah ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...