Nak Souvenier best?

Akhirnya.. Baby Girl..

The parents of three sons, Victoria and David Beckham will finally welcome a baby girl. The proud dad confirmed the news on Friday..

- Begitu lama tunggu baru nak dapat baby girl.. Best la kan kalau yang dinanti tu tiba jua. Selalu je baca status-status yang menggembirakan macam ni..

Tapi, kadang-kadang ada yang tak gembbira membaca status sebegitu.. Maksudnya apa?.. maksud di sini ialah, sure ada kalangan yang dah kahwin bertahun-tahun tapi tak dikurniakan cahayamata kan.. Jadi, bila baca status status ni, pasti la sedikit terasa...

Apapun.. Tahniah le kepada pasangan all time vogue ni.. Dah tua pun masih vogue yer..

~Tetiba perut berkeroncong minta di isi.. Jom cari saki baki makanan dinner yang masih tersisa.. kalau takde.. ekspres je la.. Masak apa?.. maggi?.. erk.. tak elok tu.. tapi.. terpaksa?..

3 comments:

Bella Bell said...

finally..dpt gak anak perempuan..

kamoo...nk jujur boleh??

baru taw kamoo ni adalah blogger boy..hehehe...sbb sblm ni terjah pon xtgk url kat atas tu...maaf ea..jgn marah :)

jom2 makan meggi..huhuu~

-ini diary saye- said...

u are a boy ke?

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

baguih la buat mereka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...