Nak Souvenier best?

"I jeles eh bukan.. bukan... its more to envy...

""I jeles eh bukan.. bukan... its more to envy tiap kali tgk craft project die. semua bende pon sweet and simple and one more thing is sentimental value. best kan rase bile pakai baju yang mak kite jahit. rase bangge dan kembang kempis hidung ni. die ni jahit utk husband die jugak. I x penah lagi kot. nak suruh jahit poket koyak pon x terjahit2. heh. this lady like sume bende die jahit, beg, topi anak, seluar jalan anak, tu blom lagi ala2 rebrand baju lame. mmg cool, ok?::
... sebenarnya baca kat sini..Saya Mahu Semangat Menjahit untuk Family Kecil Saya Sentiasa Berterusan seperti Dari Blog VeryPurplePerson

-Setuju.. memang cool sangat bila boleh buat semua benda. Menjimatkan lagi kalau macam tu.. Bayangkan semua yang dipakai adalah hasil jahitan sendiri.. Pasti puashati.. Semua orang boleh buat.. Kena percaya, yakin dan penting sekali.. RAJIN!

Betul tak Nieza dari: http://nurniezza.blogspot.com/?


ALL IN ONE

KLIK UNTUK HADIAH iPAD PERCUMA!!!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!


4 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Nur

kena belajar lepas ni
niat untuk keluarga

Wassalam

Mama Zharfan said...

everybody is good at something kan..so buat apa yg kita rasakan kita mampu buat the best :)

me click HB

encikReza said...

aah la nur
meh kita blaja sama²
at least kalau x lepas nk buat utk org lain
lepas utk diri sendiri pun dh ok kan...

Naddia said...

stakat nie sy pndai jahit kain lap kaki je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...