Nak Souvenier best?

Kegunaan Phone.. (Macam Skema je Tajuk!)

Sapa-sapa pun boleh update blog live dari handphone memasing,walaupun tak pakai blackberry mahupun handphone yg ada wifi atau line tenet, kita tetap boleh update blog live jugak cuma syaratnya : janji handphone tu ada 3g kiranya boleh mms , semua orang pun boleh update blog live !

~oh iya ke?.. Pasti lepas ni semua boleh update dari henset pula ye?.. Nanti boleh cuba la.. Kalau kawan-kawan nak tahu macamana prosedurnya.. bolehla berkunjung ke blog atty: http://www.attyfir.com/

Biasanya bila waktu yang kawan-kawan suka update blog?.. Awal pagi? Rehat pagi?.. Lunch time?.. Atau janji ada masa je terus update?..(tu kalau ada handphone best bolehla kan..) setiap masa di mana sahaja. Update blog bagai update status kat Facebook je kan.. Kalau ada iPad laaaaggiii best.. siapa nak bagi iPad free..

Mintak kat Mommy Lyna dari MSK la..


KLIK UNTUK HADIAH iPAD PERCUMA!!!

JOM KLIK KLIK SINI:



6 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Nur

sekarang ni semakin canggeh

Wassalam

wahida said...

semakin canggih dunia sekarang...tak terkejar dah rasanya...huhu...

::Budak Degil:: said...

sy pakai 3310 la...tade 3G ..aahaha

zahidah dihaz said...

handphone saya biasa je..huhuhuh....


NEW ENTRY: Aku BUKAN orang Semenanjung

Sharinginfoz said...

macam2 teknologi ada sekarang ni kan

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

jom memiliki ipad...
hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...