Nak Souvenier best?

Perlu Ke Tagline?..

~Suka dengan tagline ni.. Menarik dan bermotivasi.. Perlu ke tagline-tagline ni bagai?.. Tak perlu?.. Mungkin pendapat ada yang berbeza.. Biasala.. Manusia.. rambut sama hitam- hati lain - lain. (Ada kaitan kah?)

Ada yang best dan ada yang biasa- biasa sahaja. Sesetengah mungkin suka dengan tagline ini, tak kurang juga pasti ada yang kurang menggemarinya kan?.. Blog kawan-kawan ada tagline tak? Apa tagline kawan-kawan ye..

Boleh ke dikategorikan tagline ni sebagai motto.. Bukan motosikal HONDA CBR 250 tu ye.. ini motto hidup. Mungkin ada yang sesuai dan mungkin ada yang tidak sesuai. Dan apa tagline yang kawan-kawan selalu dengan, maksudnya yang senang terelkat kat memori tu?..

Contoh maca MAWI:WORLD.. hehe..

You cannot dream yourself into a character; you must hammer and forge yourself one. http://rosyur.blogspot.com/


~thanks kay are bagi header siap dengan tagline ye..

11 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

me : Lekat Lekit...kekekekekeke

kasihredha said...

akak belum ada tag line...huhu
nak kena cari juga le :)

amirah said...

ntah..saya rasa saya tkde tagline pun.tp menarik gak kan kalo ada. best la tagline nur ni..when a term can describe all things..fuh

Peri PiA said...

terpulang,kalau catchy org akan senang ingt :)

d_LA said...

dla xde kot..hehe..sbb dla ni pangai mcm2..haha..tp suke tgk org ade motto ni cam best lah

zahidah dihaz said...

tag line saya "for the everything, every moments that i want to share with everyone. don't cry because it over, smile because it's happened"

HB satu kat sini..

New Entry: Termakan ulat? Yurk!

.::cintabungablogspot::. said...

sharing is caring dr cintabungablogspot :)


jom meh

http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/eh-cik-bunga-pon-amek-epo.html

kay_are said...

hee.. bangge jap.. saje ske2 gne tagline tu.. baru lengkap kot header ngan tagline.. =)

c-tea said...

xyah tagline nie suma..hehe

sicomot-comel said...

hurm..
tagline SCC ape eh..??

White Bunny??

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

maseh world ke mawi tue?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...