Nak Souvenier best?

Saya Mahu Berterima Kasih Kepada Seseorang Dari Blog Ben Ashaari.

Saya Mahu Berterima Kasih Kepada Seseorang Dari Blog Ben Ashaari.

Dia telah membuka ruang bagi blog ALL IN ONE ini mendapatkan kenalan yang memang luar dari dugaan. Yang tidak pernah terfikir akan dapat bertapak dalam dunia blog ini. Tidak pernah membayangkan bahawa blog ini akan bertahan juga hingga ke hari ini(hingga saat artikel ini ditulis .)

Menjadi seorang ikon blogger di kalangan blogger yang menyukai entry- entry santai, memang 'kena pada tempatnya'. Bukanlah seorang yang berprofail tinggi (Kalau iya pun, tidak kelihatan seperti itu), tetapi pengunjung blog beliau memang luar biasa. Bak tidak kering idea, ada sahaja yang akan ditulisnya. Menggunakan bahasa yang santai sesuai dengan tagline beliau: bersantai Bersama. Seakan ada 'aura' yang bisa menarik pembaca ke blog nya.

Namun, bukan santai KOSONG.. Santai bermaksud. Entri-entri harus dibaca dua kali supaya yang tersurat itu dapat difahami maksud tersiratnya. Memang banyak mesej disitu. Selain bertindak mengangkat blogger- blogger baru, usaha beliau memang nampak kesannya. Dan semangat yang tidak pernah luntur itu terus menjadikan nya bergerak ke hadapan.

Terima Kasih dia..

Artikel ini ditulis sebab saya mengidam iPad percuma MySuperKids. Sertai Bengkel Adsense di laman web buat duit online & mulakan gaya hidup sihat dengan vitamin semulajadi ShakleeTrialPack


KLIK UNTUK HADIAH iPAD PERCUMA!!!

Belum klik harini?.. KLIKLA..
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 comments:

diari-selebriti-mama said...

ya saya bersetuju dengan awak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...