Nak Souvenier best?

Saya Mahu Tulis Artikel Aku Ada Impian Dari Blog Master Arsyad.

Aku Ada Impian kali ini berkenaan impian untuk menulis artikel. Bukan calang -calang artikel, tetapi artikel yang di sponsor atau ditaja. Contohnya macam sesuatu syarikat ingin memasarkan produk, seseorang dikehendaki menulis artikel sebagai review produk tersebut supaya pemasaran lebih berkesan. Ambil contoh seperti Nuffnang yang bertindak sebagai perantara. Jadi, apabila mendapat sesuatu tugasan, apabila artikel diterbitkan, maka ganjaran akan diberi kepada si penulis artikel, begitu juga produk yang di review akan mendapat pasaran.

Namun, bukan mudah untuk impian itu tercapai. Harus mempunyai kriteria dan stail penulisan yang bukan sahaja baik, tapi hebat. Semoga dengan mempraktikkan diri menulis, gaya penulisan akan bertambah baik. Akhirnya, bila ada peluang, bolehlah digunakan bakat penulisan itu. Semoga impian ini tercapai pada suatu hari nanti.

*Saya Mahu Tulis Artikel Aku Ada Impian Dari Blog Master Arsyad; http://arsyadmaster.com/blog/contest/

Artikel ini ditulis sebab saya mengidam iPad percuma MySuperKids. Sertai Bengkel Adsense di laman web buat duit online & mulakan gaya hidup sihat dengan vitamin semulajadi ShakleeTrialPack

KLIK UNTUK HADIAH iPAD PERCUMA!!!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 comments:

Mommy Lyna said...

er, mana URL blog tu?

DaHLia said...

sis pun xtulis2 pun lagi artikel..
dah laa xpergi komen pun blog tu..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bukan mudah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...