Nak Souvenier best?

Berapa Komen Dapat?

Perlu ke dapat komen banyak -banyak?.. Perlu la kot untuk menunjukkan blog tersebut dibaca oleh orang.. Contohnye kalau tulis berjela-jela tapi tiada orang baca.. Sudah pasti la kecewa kan?.. Idea yang dicurahkan tu seperti tiada guna pula kan.. Itu bagi penulisan yang bernas la.. Kalau macam blog :ALL IN ONE takpe la kalau takde yang sudi komen pun kan.. Blog cikai cikaro sahaja kan...

Kalau yang dah glamer.. Namakan saja.. Hanis Zalikha?.. Redmummy?.. Ben?.. Kak Ina KL?.. Tulis sikit-sikit pun, sudah pasti beratus komen masuk.. Kerana mereka ini sudah dikenali.. Dah ada pembaca setia.. Kalau tak update pun pasti akan ada orang masuk kan?..

Jadi langkah pertama untuk mendapat komen adalah dengan komen kat blog-blog yang dikunjungi tu.. Jadi pemilik blog akan tahu yang pengunjung tersebut menghargai apa yang ditulis, Maka lagi bersemangatla untuk berblogging ye..

JOM KLIK KLIK SINI:


6 comments:

.::cintabungablogspot::. said...

Nur nie memang blogger montop arrr... rajin update, suke2! ^^

Ekinn Zhareef said...

betol tue. rasa macam penulisan tak laku je. hehehhe. bukan senang nak cari pembaca. tapi kalau nak ada pembaca, kita pun mesti jadi pembaca jugak ^_____^

amira aihara said...

erm betul2..klu komen byk..smagt la ckit nak wat n3 bru...hheheh

Puanbee said...

betul tu kalau kita tak mula kan siapa nk mulakan ..heee

Rozali said...

Assalamualaikum Nur

nur dlm kumpulan popular juga
moga bertambah maju jaya

Wassalam

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

menulis kerana kepuasan diri...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...