Nak Souvenier best?

Breakfast Dengan Maggi?..

Best pergi melangut kat blog ni.. Macam macam ada.. Siap maggie kari pun ada juga..

Orang kata sharing is caring. for that, mana2 pihak yg tak berkenan dengan entry aku atau apa² je yg telah di write down here n korang rasa tak bekenan a.k.a menyampah gitu, minta maaf byk² la ye, ini blog aku, ayat2 yg digunapakai mungkin tdk sesedap rasa maggie kari, tp itulah aku.(^_*) toink²!!: http://www.yatieowners.blogspot.com/
Kawan-kawan suke makan maggie tak?.. Maggie tu apa?.. Makanan ruji ke?.. Makanan ruji tu apa pula.. Ada tak yang tak pernah sekalipun menjamah maggi?..

Elok ke makan maggi ni?. Kalau dah terdesak (esp student la kan/ kadang orang yang dah kerja tu pun ada juga) akan makan juga maggi ni sebab murah dan agak mengenyagkan... Alternatif lain- roti... Ada tak yang tak boleh hidup kalau tak makan nasi?

Roti dan nasi sumber karbohidrat kan, Badan kita perlukan yang seimbang.Kalau tak.. terbantut le pembesarannya nanti..

4 comments:

Anisa Hang Tuah said...

hari hari saya pekena meggi tomyam.
dah lupe rasa nasi macam mane.

Kakzakie said...

Pepagi ni Nur jadi PZM (pakar zat makanan)pulak dah... Jangan makan maggi selalu. Makan nasi selalu tak apa. :)

amirah said...

makan megi letak telur pastu potong cili api..bestnyaaa

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

stud suka la makan meggi..
senang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...