Nak Souvenier best?

Modified kereta?

Ada kereta nak di modified kan?.. Best ke kalau dapat modified kereta ni?.. Tak ke rasa membazir.. Baru je beli kereta tu, dan dan nak g modified.. Dah hilang kecantikan asal.. Betul tak?.

Ada kawan-kawan yang suka modify kereta?.. Berapa banyak wang yang digunakan ye?.. Agaknye kalau dikumpul-kumpul tu boleh beli satu lagi kereta kot?.. Entry ini hanya berkongsi pendapat.

Bagi yang mempunyai hobi modify kereta, memang tiada salahnye kan. Cuma kalau tak mampu sehingga bergolok gadai, mungkinla tidak sesuai.. Kalau berkemampuan, tiada salahnya kalau itu hobi yang boleh memuaskan hati.

Bukan lelaki sahaja.. Perempuan pun ada yang meminati hobi modify-modify kereta ni kan. Mungkin lebih obses lagi..

5 comments:

Nora Shahaira said...

akak suka original dan simple...

klik2

nikaviolet said...

tak berapa suke sgt ngn kete yg dah di modofied smpai dh tak nmpk jenis kete tu kete ape....setakat nk tukar sport rim ke,exzos besar ke..cikit2 touch up ok lah...ni kdng2 tgk dh mcm kete transformer dah...(ni pendpt sy..hehehe jgn marah yea..)

LyNn'Azlina said...

sayalah antara pompuan yg obses ngan modified keter

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sokong akak nora...
kite serupa...

Anonymous said...

salam,

modifikasi kereta ni bg saya..bagus,kalau dijadikan cukup sekadar hobi.tak perlu la sampai tak cukup makan or keluarga terbiar.
yg jadi pelik nye bila org kita suka kata, "takde duit la tu modified,beli je la yg ori/baru"

kan kita selalu nampak kancil convert mira,myvi ke passo,viva ke avy,proton ke mitsubishi.

org2 ni bukan takde duit nak beli yg ori,cukup la saya bg 2 point sahaja hari ni.

1:kalau beli beli baru atau ori pun,saya jamin 101% mesti ada jugak yg akan di tukar,dah nama nya hobi.
2.yg cakap macam tu tau tak mira dah stop di Japan(sedangkan kancil pun dah lama stop),kalau ada di Malaysia ni sume yg masuk pada tahun 90an,dan berharga rm40-50k utk sebijik(nilai hari ini)dan passo/avy/sirion CONFIRM takkan dibawa masuk oleh mana2 pengeluar atau importer Malaysia sebab ianya akan menutup peluang utk penjualan myvi dan viva.

maaflah panjang cerita,tp byk yg pada pandangan saya suka komen tanpa tahu isu ataupun ilmu.(blog2 dan forum2 lain,bukan sini)

kalau ada nak share atau tanya pendapat,blh kita sembang lagi.

salam.

park
lee_quills@yahoo.co.uk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...