Nak Souvenier best?

Oh Katak Oh Katak..Penyelesaian gambar katak.

Berkenaan entry INI. Banyak juga respon yang diterima.. Memang kawan - kawan pembaca blog ALL IN ONE ni suka membantu. Syukur diberi kenalan sebegini.. Terima kasih buat MEREKA.
Mengikut kata- mereka sebab keluar gambar katak tu kerana tidak mendatar di image shack.

Dan khabarnya kene daftar boleh diktakan kerap juga la.. Cuma nak tanya kawan-kawan pembaca blog ni, ada tak keluar gambar katak kat page ni?.. Sebab rasanya tak pernah pula upload melalui image shack..

Kata DIRIKU kat comment ni, beliau dah cuba menyelesaikannya. Nak tahu bagaimana?.. Kat link ni ye kawan-kawan.
http://kisahtaksempurnadariku.blogspot.com/2011/02/katak-banyak-kat-blog-korang-kan.html .
Terima Kasih kawan!

Ctea juga ada penyelesaiannya.. kat link ni ye kawan-kawan.
http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/02/ade-gambar-katak-dalam-ais-cube.html.
Jadi, untuk mereka yang sedang mencari jawapan kepada persoalan, maka elokla kiranya bertandang ke blog mereka..


3 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tak tau apa masalahnya..header sis siap bertukar jd katak besar.tp dah repair dah..PB bantu hr tu.ermm entah la.

DiriKu said...

heee...malu laa XD

ringankan beban yang digalas je.. XD

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

jalan penyelesaian jumpa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...