Nak Souvenier best?

Ada Apa Dengan Minggu Setiausaha 2011? Contact..

-Ada Anuar Zain, Datuk Siti Nurhaliza dan All Time Feveret Kak Nita..

  • Anuar Zain : 9 April (best tak lagu ost Hikayat Merong Mahawangsa tu?)

PETALING JAYA: Penyanyi Anuar Zain akan mengadakan persembahan sempena Minggu Setiausaha pada 9 April depan di Dewan Seri Negeri, Ayer Keroh, Melaka.

Syarikat korporat dan individu yang berminat untuk menyaksikan persembahan hebat Minggu Setiausaha di luar Kuala Lumpur ini bolehlah menghubungi Pengurus Acara, Permaisuri Hotel & Resort iaitu Desmond Wong di talian 017-3137115 atau e-mel: desmond@permaisuri.com.my

Tiket-tiket dijual dengan harga RM188, RM288 dan RM388 bagi setiap seorang.

  • Dato Siti Nurhaliza: 5 April 2011

Minggu setiausaha bersama Dato Siti Nurhaliza akan diadakan di Matrade Exhibition & Convention Centre, Jalan Duta, Kuala Lumpur pada 5 April 2011 berkonsepkan nostalgia. Pengacara majlis, Dee.

Tiket berharga RM 340 sehingga RM 550 telah pun dijual dan tempahan bolehlah dibuat menerusi talian 03-26939233 sambungan 8023 atau 8017.


Sumber: Minggu Setiausaha Nostalgia Dato Siti Nurhaliza,5 April 2011
Sila baca lagi di http://zonfiniti.blogspot.com

  • Anita Sarawak & Noryn Aziz :6 April

Selebriti popular, Anita Sarawak buat julung kalinya akan tampil mengadakan persembahan bersama penyanyi jazz terkenal, Noryn Aziz sempena Minggu Setiausaha di Pusat Konvensyen Shah Alam (SACC) di sini pada 6 April ini

Tiket yang berharga dari RM420 hingga RM550 seorang itu mula dijual hari ini dan mereka yang berminat untuk memilikinya boleh melayari laman web rasmi Tiket Charge di www.ticketcharge.com.my atau menghubungi terus ke talian hotline Ticket Charge bernombor 03-9222 8811.
.....
Siapa Setiausaha?..

Seorang setiausaha merupakan pembantu pentadbiran sama ada dalam pejabat pentadbiran perniagaan, atau dalam kerusi kerajaan, seperti Setiausaha Parlimen atau Setiausaha Negara.

Gelaran di pejabat merujuk pada individu yang melakukan pelbagai pekerjaan pentadbiran. Setiausaha eksekutif bertanggungjawab untuk banyak perkara. Asalnya apabila terdapat hanya mesin taip setiausaha menghabiskan banyak masa menaip tulisan tangan menjadi tulisan bertaip dan menyalinnya. Kini, dengan komputer, jumlah masa yang diambil untuk menaip dikurangkan dengan banyak. Oleh itu, pelbagai tugas lain mula dilakukan setiausaha, seperti mengawal belanjawan dan simpan kira. Mereka juga boleh menjaga butiran pengurusan untuk mengadakan persidangan peringkat tinggi atau mengatur katering untuk majlis makan tengah hari


ALL IN ONE

KLIK UNTUK HADIAH iPAD PERCUMA!!!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 comments:

Abuya Hayat said...

Nur...
Just wondering kan...
Awak da dpt assignment for the sponsored post from Eyriqazz?
Sori tak tau nak anta msg katner...
Tu yg tulis kat sini...
hehehe....

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

memang menjadi pilihan ramai la abg anuar eh...
:)

nur said...

A.H- blm lagi..

MY SouL My HeArt said...

ingatkan untuk setiausaha free.. baik tak payah panggil minggu setiausaha mei.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...