Nak Souvenier best?

Penyumbang Traffik?

Penyumbang trafik untuk suatu ketika di hari ini. Terima Kasih kepada mereka... Jom serbu mereka pulak..











2









2































1









Dari wikipedia.. Traffik adalah..

Traffik is a 1989 British television serial about the illegal drugs trade. Its three stories are interwoven, with arcs told from the perspectives of Pakistani growers and manufacturers, German dealers, and British users. It was nominated for six BAFTA Awards, winning three. It also won an International Emmy Award for best drama.[1]

The 2000 crime drama film Traffic, directed by Steven Soderbergh, was based on this television serial. In turn, the 2004 American television miniseries Traffic was based on both versions.

5 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kita nak share jugak dengan kamu pasal traffic. kita baru join apesal. alah macam innit, geng blogger bagai tu la untuk ping blog.. Di apesal ni paling terbaik kalau nak jana traffic tinggi. Memang feedback dia menakjubkan even dia tapis dulu entri sebelum di paparkan. nak tau lebih lanjut sila clik entri ni

HANYA ENTRI BERKUALITI SAHAJA DI APESAL

memang tak mengecewakan.. even entri tu kita post dah 2 3 hari pun still menjadi Pageviews yang banyak. Paling terbaik la setakat ni saya rasa

a n a s t a s y e a said...

wah .. link saya pun ada. terima kasih ! terima kasih ! =)

anastasyea's latest post .. Atlantis: Kota Kristal | Pencarian bandar purba yang hilang dalam satu hari satu malam

Mama Zharfan said...

congrats yer
keep it up :)traffic debomb BE pun masyukk hehhehe

kay_are said...

thanx sharing.. nanti free2 leh r terjah mereka lak.. hee

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nur mesti la debomb mama zharfan...
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...